Onnatuurlijke Elektromagnetische Straling - emfhealthcard.com/nl/

Gepubliceerd feb. 21, 22
6 min read

Hqr - EMF health kaart

De producten van Floww International zijn ontwikkeld om bij te dragen tot het behouden van de in stralingsbelaste omgevingen - jezelf beschermen tegen straling. Ze zijn ontwikkeld op het . Een Floww product bestaat onder andere uit een circuit van elektronische componenten, dat reageert op straling afkomstig van een of meerdere stralingsbronnen, zoals een mobiele telefoon of UMTS-zendmast.

Frequenties die van nature aanwezig zijn in mens, dier en de natuur en als doel hebben cellen goed te laten functioneren. Het principe is vergelijkbaar met radiogolven die worden omgezet in geluid. Gebruikers van Floww producten voelen zich veelal , ervaren een of . Zij voelen zich vaak . De Floww ervaringsdeskundigen melden dat de effecten van het Floww Veld vaak al in de eerste week merkbaar zijn, of soms zelfs vanaf de allereerste dag..

Bescherming Tegen Mobiele Straling

10 Tips Voor Minder Schadelijke Straling Van Smartphone, Wifi  Stralingsbescherming - emfhealthcard.com/nl/

bescherming tegen straling van computer en televisie, De screen, Floww creëert een Floww Veld rond het beeldscherm van computer of televisie (LCD, plasma en reguliere televisie) - straling telefoon. Wij adviseren de screen, Floww binnen 10 cm vóór het beeldscherm te, Ik merkt dat het werken voor een beeldscherm me en een onnatuurlijke matheid veroorzaakte.

Ik kan hiermee een volle werkdag voor een beeldscherm doorbrengen zonder dat ik me hier slecht door ga voelen. Bescherming tegen straling in huis. C. Groos, Poortugaal, advocaat persoonlijke draagbare bescherming, De pocket, Floww is voor onderweg, op reis of om bij u te dragen tijdens het werk. Dit product creëert een Floww Veld rondom de drager.

Bescherming Tegen Straling

Tijdens het slapen onder het kussen leggen, kan bijdragen aan een goede nachtrust zo bevestigen ervaringsdeskundigen. Er zijn twee maten: De pocket, Floww medium is krachtiger dan de pocket, Floww small. Testen wijzen uit dat de pocket Floww small betere resultaten heeft voor vrouwen en kinderen. Vrouwen zijn van nature ontvankelijker dan mannen.

De pocket, Floww medium is voor mannen en jongens vanaf 12 jaar. Ik ervaar met de personal, Floww een merkbaar rustiger gevoel in mijn hoofd. Dus minder gejaagdheid. Ook had ik regelmatig wat hoofdpijn na het slapen. Vanaf de eerste nacht met de personal Floww onder het hoofdkussen is dat echter zo goed als geheel verdwenen R.

Je Baby Beschermen Tegen Elektromagnetische Straling

Op mijn verzoek gaf ze mij een screen, Floww in handen. Ik voelde zinderingen in mijn lichaam en mijn hoofdpijn zakte in een flits weg. Ik keek weer helder, dat viel ook de mensen bij mij aan tafel op. Louise Arnold, Bik, Soest, organisatiedeskundige..........................................................................................................................................................................................Peppijn Zuurdeeg uit Zutphen"Als ik mijn mobiele telefoon op zak droeg merkte ik dat ik last kreeg van mijn bovenbeenspieren.

De personal, Floww heeft mij van deze fysieke klachten afgeholpen. Ook in huis en onderweg voel ik mij beter en vermoed dat dit door de pocket, Floww komt"Hans Ijtema uit Nieuwehorne"Onze dochter had extreem veel last van eczeem. Dit was zo ernstig dat zij daardoor leed aan slapeloosheid. Een homeopaat vertelde ons dat uit zijn metingen bleek dat ze veel last had van electro magnetische straling, wat zich onder andere uitte in haar eczeem.

Harmonic Quantum Resonsance Technology

Dat Je Ziek Kunt Worden Van Je Mobieltje Is Een Feit  Bescherming Tegen Straling

Ze slaapt nu weer goed en draagt de personal, Floww altijd. Wij weten dat ze veel baat heeft gehad bij dit apparaat"Wilma Postma uit Garmerwolde"Ik ben in november 2011 met Floww International in contact gekomen. Op dat moment was ik sociaal geïsoleerd en kon niet meer onder de mensen zijn.

Ik kon niet op de computer werken of TV kijken. Mijn grote hobby tuinieren, of gewoon in de tuin zitten kon ik ook niet meer. Mijn slaapkamer de enige plek waar ik redelijk kon zijn, maar ik voelde dat dat ook aan het veranderen was. Ik voelde me steeds meer bedreigd door de straling omdat er in mijn eigen huis er geen veilige plek meer was.

Harmonic Quantum Resonsance - EMF health kaart

Onderweg draag ik altijd een personal, Floww. Ik kan iedereen Floww Health Technolgy aanraden."C - Harmonic Quantum resonsance. Groos, Poortugaal, advocaat."Ik merkt dat het werken voor een beeldscherm me overmatig vermoeide en een onnatuurlijke matheid veroorzaakte. Nadat ik informatie kreeg over de mogelijke gevolgen van straling heb ik de screen, Floww aangeschaft en heb me verbaasd over mijn ervaringen.

UMTS, GSM, Wi, Fi, DECT etc., het werkt allemaal direct negatief in op onze energiehuishouding. Op een gegeven moment kon ik niet meer functioneren en wist niet meer hoe ik verder moest. Wat ik heb meegemaakt gun ik niemand (Bescherming tegen 5g). Sinds ik de producten van Floww gebruik is het alsof ik in een beschermende cocon zit.

Anti-straling Rechthoek Mobiele Telefoon - emfhealthcard.com/nl/

Ik merk dat ik niet meer wordt leeggezogen en ik heb mijn leven weer terug."Peter van Breemen uit Leiden, yogadocent"Je kunt yoga beoefenen tot je een ons weegt, maar als je geen aandacht hebt voor gezonde voeding, E-nummers en electrosmog kom je geen stap verder - EMF bescherming. Floww producten zijn het optimale antwoord tegen de schadelijke effecten van straling van zendmasten en mobiele telefoons"R.

Halverwege de kuur werd hij rustiger en was beter aanspreekbaar. Met ondersteuning van de personal, Floww gaat het nu erg goed met Nick."J. de Bont, Tilburg"Een dag na het installeren van de home, Floww set stond ik met een groot vakantiegevoel in de keuken. Ik herkende de ontspannenheid die ik ook ervaar als ik een paar dagen op de camping zit.

Straling Neutraliseren

Mijn lijf was soepel en ik had zowaar een blij gevoel. Ik merkte een groot verschil omdat het namelijk lang geleden was dat ik me zo had gevoeld. Vanaf het moment dat ik de personal Floww en de druppels en gaan gebruiken, kreeg ik mijn helder denken terug - Bescherming tegen straling in huis. Voor die tijd leek het soms of ik niet meer goed kon nadenken.

Ik voelde zinderingen in mijn lichaam en mijn hoofdpijn zakte in een flits weg. Ik keek weer helder, dat viel ook de mensen bij mij aan tafel op............................................... (EMF bescherming)................................................................................. (straling meten)....................................................Vrijwel al het onderzoek naar gezondheidsrisico’s van telecomstraling is beperkt gebleven tot thermische en ioniserende effecten op weefsel. Telecomstraling heeft geen ioniserende werking, de thermische effecten zijn uitermate gering en kunnen nauwelijks een verklaring bieden voor de veelheid aan meldingen overal ter wereld dat telecomstraling wel degelijk negatieve effecten op de gezondheid zou kunnen hebben.

Straling En Elektrosmog - emfhealthcard.com/nl/

Het wetenschappelijk onderzoek heeft laten zien dat de lichtfrequenties (‘biofotonen’; het DNA blijkt de krachtigste bron ervan te zijn) betrokken zijn op de regulatie van de stofwisseling en dat de lagere frequenties een organisch communicatiesysteem vormen. Het lichaam is een open elektromagnetisch systeem dat in principe met alle frequenties mee kan resoneren.

Het lichaam blijkt hier twee verdedigingslinies tegen te hebben. De eerste is dat het organische geleidingssysteem uit lange ketens bestaat die blokkeren als externe signalen een bepaalde intensiteit overschrijden. Hierdoor kan het lichaam zich goed beschermen tegen meer krachtige straling, maar niet tegen zwakke straling, waar het juist zeer gevoelig voor kan zijn (Bescherming tegen straling in huis).

Emf Bescherming - EMF health kaartDe intensiteit van ongewenste signalen kan hiermee sterk worden afgezwakt. Dit mechanisme blijkt echter afhankelijk te zijn van de integriteit van het organisme. Zo neemt het vermogen tot actieve adaptatie van trillingssystemen af bij ziekte. Dit verklaart zowel de grote individuele verschillen in respons op externe straling, als het ervaringsfeit dat vooral bij verzwakte en zieke personen gezondheidshinder van zwakke straling zoals die van telecommunicatie wordt gemeld.

Meer van Gezondheid rivm

Navigation

Home