De Voordelen Van Het Gebruik Van Colloidaal Zilver

Gepubliceerd jan. 05, 22
6 min read

De Voordelen Van Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver

Volgens Sjoerd wordt er wel kleurloos goudwater verkocht waar heel erg weinig goud in zit. Om de juiste kleur te krijgen is geduld en vakmanschap vereist en de juiste ingrediënten. Zowel de goud als de zilverelektroden dienen van 99,99 procent zuiver goud en zilver te zijn. Hij vertelt dat hij ooit uit balorigheid een beetje colloïdaal goud in zijn glas wijn deed.

Groot van zijn verbazing toen de wijn een klasse beter smaakte. Veel mensen hebben dit na hem geprobeerd met steeds hetzelfde resultaat. Wat doen colloïdaal goud en zilver voor ons lichaam? Sjoerd zijn klanten zijn vaak tevreden en blijven bestellen. Het colloïdaal zilver en goud wordt gebruikt bij allerlei klachten, maar soms ook preventief of als levenselixer.

Colloidaal Zilver & Goud - Healthshop

Paul Farber is een wetenschappelijk onderzoeker. Hij ging colloïdaal zilver gebruiken toen de ziekte van Lyme hem bijna fataal werd. Van reguliere antibiotica heeft hij een Candida schimmel infectie opgelopen. Vervolgens heeft hij zich zowel genezen van de ziekte van Lyme als van de Candida schimmel infectie door het gebruik van het zilverwater.

Op de intensive care krijgt zo’n negentig procent van de patiënten antibiotica. Ook zijn bijvoorbeeld transplantaties van organen onmogelijk zonder antibiotica. Het ontstaan van resistentie tegen antibiotica is dan ook uitgeroepen als de grootste bedreiging van de wereldwijde gezondheid. Nu we reeds steeds meer in deze situatie terechtkomen, wordt als enige oplossing gezien om terughoudend te zijn met het gebruik van antibiotica.

Alles Wat U Moet Weten Over Colloïdaal Zilver

Al helemaal absurd is het oneigenlijk gebruik ervan. Dat betekent dat het zelfs wordt voorgeschreven terwijl het geen effect heeft.(Voorbeeld: bij een verkoudheid dat door een virus wordt veroorzaakt helpt antibiotica niet). Behalve artsen gebruiken ook boeren op grote schaal antibiotica. Veefokkers gaven eind jaren zeventig het antibioticum avoparcine aan hun kippen, kalveren en varkens.

Avoparcine lijkt erg op vancomycine, een belangrijk antibioticum tegen ernstige infecties. Tegenwoordig is door Europese regelgeving het gebruik van antibiotica voor dergelijke doeleinden aan banden gelegd. De vancomycineresistentie heeft zich echter al mondiaal verspreid. Colloïdaal zilver lijkt, nu bacteriën steeds meer resistentie tegen antibiotica ontwikkelen, belangrijker dan ooit. Colloidaal zilverwater 1 liter. Temeer daar bacteriën minder resistentie tegen colloïdaal zilver ontwikkelen (Wat zijn de voor- en nadelen van colloïdaal zilver voor herpes?).(Vaak lezen we dat bacteriën geen resistentie tegen zilverwater ontwikkelen.

Colloidaal Zilver 10ppm Crystal 1000 Ml Kopen

 • Hoe maak je Colloïdaal zilver?
 • Hoeveel colloidaal zilver per dag?
 • Wat is colloïdaal goud?
 • Waar is Nano goud goed voor?
 • Volgens dr. Farber, die dertig jaar klinisch psycholoog is geweest, zou het gebruik van goud heel goed in de psychiatrie werken. Temeer daar colloïdaal goud geen giftige neveneffecten kent. In zijn boek “the Micro Silver Bullet” zegt dr. Gary Smith over het colloïdaal goud “Zelfmoord is een nationale tragedie geworden vooral onder onze jongeren (USA).

  Verder stuurt goud het mechanisme van de lichaamswarmte en heeft het een positief effect bij rillingen, opvliegers en nachtelijk zweten. Het stimuleert de levenskracht en er zijn momenteel zelfs onderzoeken gaande over de positieve werking van colloïdaal goud op de intelligentie. Naar mijn mening zijn deze onderzoeken te kleinschalig en is het nog te 4 van 7 14-11-13 10:16 Wij Worden Wakker http://www.

  Colloidaal Zilver 10 Ppm Colloidal Silver

  Ooit leek penicilline een wondermiddel en werd het te pas en te onpas voorgeschreven. Het verloor echter steeds meer zijn werking doordat bacteriën resistentie ontwikkelden. Dit laatste is een natuurlijk proces. Het hoort bij de evolutie. Wetenschappers zijn bezig om resistentiegenen te identificeren en doen hun best om tot een oplossing te komen.

  Wat Colloïdaal Zilver Voor Je Gezondheid Kan BetekenenGeneeskrachtige Werking Van Zilver Is Indrukwekkend
  Crystal Colloïdaal Zilver 200mlZilver Voor Medisch Gebruik: Nut, Voordelen En Gevaren

  Minder antibiotica, restrictief voorschrijven, oppassen voor oneigenlijk gebruik en alternatieven voor antibiotica in de gaten houden en waarom niet heel positief proberen te zorgen dat mensen en dieren minder ziek worden door goede voeding en voedingssupplementen - Colloidaal zilver & Goud - Healthshop. Gelukkig zijn er inmiddels al wetenschappers die het nut van gedegen wetenschappelijk onderzoek van colloïdaal goud en zilver wel inzien.

  Colloidaal Zilver - Gezondheid

  Conclusie Colloïdaal goud en zilver zijn eeuwenoude medicijnen, die nu niet meer de status van een geneesmiddel mogen dragen. Ze worden door de F.D.A. (Food and Drug Administration in de USA) beschouwd als een geneesmiddel van voor 1938. Dat houdt in dat ze mogen worden gefabriceerd en gedistribueerd, maar dat er geen claims worden gemaakt ten aanzien van hun effectiviteit tegen ziekten.

  Ze zijn behalve geneeskrachtig ook noodzakelijk voor de mensen en andere levende organismen - Colloidaal zilver concentraat - Webshop. Vroeger aanbaden de Israëlieten het gouden kalf. Mozes verfoeide deze afgoderij en gaf het goud terug aan de natuur. Hij gaf het aan het water en zo aan de mens. Tegenwoordig aanbidden we in mijn ogen nog steeds het gouden kalf in de vorm van geld.

  Colloïdaal Zilver Kopen? - Hoogste Kwaliteit Zilverwater

  Naturapharma Colloidaal Zilver Drupp NphColloïdaal Zilver: Een Krachtig Natuurlijk Antibioticum

  Natuurlijke middelen zijn daardoor in een vergeethoek geraakt. Goud en zilver worden gezien als ruilmiddel, als geld en niet meer als natuurlijke elementen van de aarde, sporenelementen die levende wezens nodig hebben. Goud ligt opeengestapeld in kluizen in banken. Laten we het behalve als kostbaar edelmetaal toch ook weer als een noodzakelijk sporenelement in onze voeding en als natuurlijk geneesmiddel beschouwen.

  Silver Colloids Do they Work? Ronald J. Gibbs. 1999. Contact met Sjoerd Bruijn is mogelijk via zijn website Highlights Wondermiddelen bestaan niet. Het is heel belangrijk om te weten dat colloïdaal zilver en goud alleen zuiver kunnen zijn als ze gemaakt worden met gedistilleerd water en wel uit glazen flessen.

  Crystal Colloïdaal Zilver 200ml

  Colloïdaal goud is een natuurlijk antidepressivium. Colloïdaal zilver, Zilverwater, Nano Zilver. Tegenwoordig aanbidden we in mijn ogen nog steeds het gouden kalf in de vorm van geld. Er wordt geïnvesteerd in onderzoek indien het financieel veel kan opbrengen. Bestel nu Colloidaal-Zilver en help Je Lichaam. Natuurlijke middelen zijn daardoor in een vergeethoek geraakt. Auteur: © Irma Ellens Maat. Met dank aan: Frontier, dit artikel is geplaatst in nummer 82 jan 2009.

  01 en 0. 001 micron zijn ze kleiner dan virussen en hebben ze het vermogen om te penetreren. In medische vakbladen uit de gehele wereld is het therapeutische effect beschreven. Colloïdaal Zilver is een anorganisch metaal, dat niet door een cel kan worden geabsorbeerd. Het werkt als een krachtig antibioticum met breed spectrum.

  De Voordelen Van Het Gebruik Van Colloïdaal Zilver

  Colloïdaal Zilver laat dit enzym verstikken in minder dan zes minuten na het contact. Dit is getest in de UCLA Medical Labs. Ook meercellige vormen laten het vaak afweten wanneer zij in contact zijn gekomen met Colloïdaal Zilver. Het British Medical Journal meldde dat sporen van Colloïdaal Zilver snel ontstekingen stoppen en genezing bewerkstelligen.

  Hij ontdekte ook dat Colloïdaal Zilver beschadigde huid door brandwonden enorm tot groei stimuleert. Het heeft effectiviteit bewezen in het bestrijden van de ziekte van Lyme. Het vernietigt de Spirochetes Borelia Burgdoferi, die verantwoordelijk is voor de ziekte van Lyme en werkt zelfs tegen de muterende en pleoformistische vormen. Colloïdaal Zilver is ook een van de meest effectieve middelen voor het elimineren van Candida in al haar verschijnings-vormen.

  Colloïdaal Zilver En Goud

  Dit gedurende zeven dagen, vervolgens dagelijks 25 druppels één of twee maal daags. : raadpleeg je best een arts. : gemiddeld één druppel voor ieder levensjaar twee maal daags. Treed er geen verbetering van uw klachten op dan doet u er goed aan uw arts te raadplegen. Voor de systematische toepassing mag zilverwater onverdund, of met water verdund worden ingenomen.

  Meer van Gezondheid test

  Navigation

  Home